Lido di Jesolo


Lido di Jesolo Lido di Jesolo znamená v preklade pláž mestečka Jesolo. Kto zažil toto prestížne letovisko Talianska iste dá za pravdu, že sa jedná o výnimočnú dovolenkovú destináciu. Lido di Jesolo charakterizuje množstvo piesku na obrovskej pláži, plytké more je príjemné aj pre najmenšie deti, množstvo hotelov vhodných najmä pre stredne náročných klientov. Rodinná dovolenka Lido di Jesolo poteší deti i rodičov. Chcete dovolenku po Taliansky ? Navštívte Lido di Jesolo.

REZERVOVAŤ UBYTOVANIE V LIDO DI JESOLO

Nová sezóna je pred zahájením, v ponuke vyše stovky nádherných ubytovacích zariadení. V troch hlavných kategóriách som si dovolila navrhnúť vám TOP-5 tipy:
viac z ponuky ubytovania v stredisku Lido di Jesolo si môže prezrieť na stránke:

ubytovanie Lido di Jesolo
• blog: Lido di Jesolo

Zhrnutie článku:
Lido di Jesolo blog dovolenka Lido di Jesolo trasa mapa more pláže benátska riviéra výlety plavba aqualandia golf motokáry zábava gastronómia. Ubytovanie cez hotely a apartmány až po last minute, letenky a tiež doprava Taliansko. Hlavné mesto Rím región Veneto a Benátky sú destinácia, kam patrí počasie spolupráca a fotogaléria. Blog Jesolo bloguje napísali iní nočný život Lignano Bibione severný Jadran.



4 komentáre:

  1. Pekne spracovaná téma. Tiež píšem o Taliansku, mohli by sa naše stránky kamarátiť? Lido di Jesolo je špičková dovolenková destinácia v Taliansku, dovolenka v Lido di Jesolo je ideálna pre rodiny s deťmi, seniorov, kolektívy, ale aj na poznávanie kultúry a neďalekých Benátok. Trasa Bratislava Lido di Jesolo zvládnuteľná veľmi dobre autom po diaľnici, na mape vidieť polohu pri mori a dlhé pláže, ktoré ponúka severný Jadran. Často sa mu hovorí aj Benátska riviéra, tá siaha Cavalina (Punta Sabbioni) až po Lignano. Milujem výlety v okolí, Dolomiti, plavba loďou, vodný park Aqualandia, golf a golfový areál, motokáry sú najväčšie atrakcie v Jesole. Večerná zábava je rovnako pestrá, diskotéky, reštaurácie, hudba tanec, pláž, láska... Ste to čo jete, preto nezabúdajte že gastronómia má zdravie podporiť, nie podlomiť. Jedzte a ochutnávajte úžasné talianske špeciality, ale jedzte do polo-sýta a pite do polo-pita. Víno je neodmysliteľnou súčasťou talianskej kuchyne. V správnom množstve je liekom.
    Ahoj, Ilem Harniš Tulák.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamarátstvo platí, detaily dohodneme mailom?
      S pozdravom, Renata

      Odstrániť
  2. Ubytovanie prevažujú hotely, v menšine sú apartmány, pre natura povahy možnosti kempovania camping. Last minute sa vždy niečo objaví aj na poslednú chvíľu. Dobré veci sú už dlho pred sezónou vypredané, ale v takom veľkom letovisku sa vždy niečo nájde aj na lastminute. Najbližšie letisko v Benátkach letenky do celého sveta, miestna doprava v Lido di Jesolo je prehľadne organizovaná. Taliansko a hlavné mesto Rím sa sťahujú v auguste k moru na dovolenky, Veneto a najmä Bibione a Jesolo sú cieľom mnohých Talianov. Benátky vodné mesto straší zhoršujúce sa počasie, predpoveď online otepľovanie atmosféry. Fotogaléria a kontakt patria na záver každého diela i blogu Lido di Jesolo o ktorom napísali iní nielen Jesolani veľa uznanlivého.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chcel by som v lete vyskúšať Lido di Jesolo. Nikdy som tam nebol, viete mi poradiť ako na to ? Vzal by som aj frajerku aj spolubývajúceho s jeho frajerkou.

    OdpovedaťOdstrániť