Aparthotel Lido di Jesolo

Lido di Jesolo ›› Aparthotel

Aparthotel Výborná kombinácia ubytovania vo vlastnom "byte" na dovolenke a k tomu hotové raňajky bez toho, aby ste museli skoro ráno vstávať a niečo chystať. To je aparthotel. Nie len izba s kúpeľňou, ale pekne (teda podľa toho, aký typ apartmánu zvolíte) spálňa, obývačka, šikovná kuchynka, kúpeľňa, balkón, komfort ako doma. A pritom pár krokov od mora. Páči sa mi kombinácia raňajok v ubytovaní v cene - človek nemusí nič ráno zháňať, chystať a ani chodiť niekam do kaviarne. Nuž a večere mám najradšej vonku, v reštaurácii, pizzerii, tam, kde ma to práve "zaveje". Niekedy mám chuť na výdatnú večeru a inokedy postačí šalát z čerstvej zeleniny. Nemusím byť na nejaký konkrétny čas naspäť v hoteli, kde sa podáva večera. A vyskúšam viac podnikov, prípadne mi niektorý tak učaruje, že si v ňom rezervujem stôl aj na ďalší večer. Veď to poznáte. Najlepšie podniky praskajú vo švíkoch - a to myslím hlavne tie, kam chodia domáci. Môj tip: sledujte, kam chodí jesť veľa miestnych Talianov a dajte si večeru alebo obed tam.

Lido di Jesolo má viacero aparthotelov, ktoré si môžete na svoju dovolenku rezervovať. Sú v centre a pre tých, čo majú radšej pokojnú dovolenku uprostred zelene sa nájde aparthotel aj v lokalite Pineta, pár kilometrov od centra. Nuž a ak oželiete priestranný apartmán, radšej ušetríte na ubytovaní a utrácate skôr večer v uliciach, rezervujte si niektorý z hotelov s raňajkami v cene. Možno ste väčšia partia alebo rodina a bude sa vám lepšie bývať v apartmáne a radšej každé ráno niekto tie raňajky zabezpečí? Vyberajte z ponuky apartmány Lido di Jesolo.

APARTHOTELY LIDO DI JESOLO -Top-Tip- UBYTOVANIE

Aparthotel SVEZIA SCANDINAVIA Lido di Jesolo   Aparthotel LA PINETA Lido di Jesolo   Aparthotel SHEILA Lido di Jesolo   Aparthotel Rezidencia AL MARE *** Lido di Jesolo   Hotel PARK PERU Lido di Jesolo
 Aparthotel SVEZIA  Aparthotel LA PINETA  Aparthotel SHEILA  Aparthotel AL MARE  Hotel PARK PERU
viacej z ponuky ubytovania v stredisku Lido di Jesolo si môže prezrieť na stránke:

ubytovanie Lido di Jesolo


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára