Mapa Lido di Jesolo

Lido di Jesolo ›› Mapa

MAPA JESOLO Online mapa Lido di Jesolo je výbornou pomôckou na cestách, vlastne pred cestou. Niektoré autá už majú zabudovaný vyhľadávač google v palubnej doske. Ja ho mám zatiaľ len v počítači a ten mám vždy so sebou. Hodí sa byť kedykoľvek to potrebujete na internete, alebo vedieť poslať mailovú správu. Mapy online využívam veľmi často, vyhľadám si trasy, hotely, vzdialenosti, pozriem si video, alebo fotografie, ako to vyzerá na mieste kam smerujem a podobne. Potrebujete mať už len mobilné internetové pripojenie a pozor na baterky v notebooku. Pre istotu pripájací kábel na autobatériu.

Mapa Lido di Jesolo vidieť, že stredisko sa nachádza na dlhom, rovnom úseku pobrežia, ktoré sa tiahne takmer západo - východným smerom. Od jedného okraja strediska po druhý je 12.5 km. Oba okraje strediska vymedzuje ústie rieky Piave, ktorá sa približne 15 kilometrov pred ústím do mora, ešte vo vnútrozemí rozvetvuje na dve ramená. Hlavné rameno rieky Piave tečie smerom juho-východným a ústí do mora na východnom konci Lido di Jesolo. Menšie z ramien, ktoré bolo vytvorené umelým spôsobom za účelom zavlažovania vteká do mora na západnom konci Lido di Jesolo pri majáku.


Zväčšiť mapu Jesolo



1 komentár:

  1. Na mape Talianska, ktorá pripomína čižmu sa letovisko Lignano nachádza vpravo hore na rozhraní pevniny a Jadranského mora. Taliansko pozostáva z dvadsiatich regiónov, Lignano sa nachádza v regióne Friuli Venezia Giulia, ktorého hlavným mestom je Trieste. Leží na ľavom (východnom) brehu rieky Tagliamento, ktorá je prirodzenou hranicou medzi regiónmi Friuli-Venezia-Giulia a susedným Venetom. Na druhom brehu rieky leží ďalšie významné a známe letovisko Bibione. Na západ sa nachádza stredisko Lido di Jesolo, viď mapa.

    OdpovedaťOdstrániť